Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Ruzsa Község Polgármestere a Képviselő-testület által átruházott hatáskörében eljárva a 2018. évi pályázati kiírás alapján benyújtott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati ösztöndíj pályázatokat elbírálta. 2017. november 7. napjáig, a pályázati kiírásban szereplő beadási határidőig 6 db „A” típusú pályázat érkezett a Ruzsai Közös Önkormányzati Hivatalhoz.

A pályázatok elbírálása és rangsorolása Ruzsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének a települési támogatások rendszeréről és a szociális ellátásokról szóló 2/2015.(II.12.) Rendeletének 15. §-a szerint történt, amelynek során a 6 „A” típusú pályázat havi 10.000,-Ft-os támogatásban részesült.

„A” típusú pályázat esetén az ösztöndíj folyósításának időtartama a 2017/2018. tanév második és a 2018/2019-as tanév első féléve, azaz két egymást követő tanulmányi félév.

Az ösztöndíj folyósításának feltétele, hogy ez idő alatt a támogatott beiratkozott hallgatója legyen a felsőoktatási intézménynek, valamint szükség esetén teljesítse a változás-bejelentéseket.

A megállapított ösztöndíj összegéről a pályázók értesítést kaptak.

 Fődi Anita jegyző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.