Diákmunka program

Print Friendly, PDF & Email

Nyári diákmunka

Ruzsa Község Önkormányzata a Mórahalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának támogatásával nyári diákmunka programot indít az elmúlt évekhez hasonlóan. A munkavégzés ideje 2018. július 1. és 2018. augusztus 31. napja között napi 6 órában történik. A munkabér bruttó 103.500,-Ft/hó. A foglakoztatás történhet a települési önkormányzatnál, illetve az önkormányzat fenntartásában álló intézménynél.

Várjuk azon 16-25 év közötti, nappali tagozatos, tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok jelentkezését, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.

A programhoz csatlakozás feltételeiről, a további információkról és teendőkről tájékoztatás kérhető

a Polgármesteri Hivatalban Suszter Edinánál, vagy a következő telefonszámon: 06-62/285-011

A munkavégzés előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a Mórahalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát. Az ehhez szükséges dokumentumokról és eljárásrendről a jelentkezést követően tájékoztatjuk a diákokat!

A jelentkezéseket várjuk 2018. június 29. napján 15 óráig a ruzsa@ruzsa.hu e-mail címre, feltüntetve a jelentkező nevét és telefonszámát!  

                                                Sánta Gizella  polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.