Igazgatási szünet elrendelése

Print Friendly, PDF & Email

Ezúton is tájékoztatjuk Ügyfeleinket és a Tisztelt Lakosságot, hogy Ruzsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete (egyetértésben Pusztamérges Községi Önkormányzat és Öttömös Községi Önkormányzat Képviselő-testületeivel) a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232.§ (3) bekezdésében foglalt hatáskörében eljárva a Ruzsai Közös Önkormányzati Hivatal vonatkozásában a szervezet vezetőjének javaslatára igazgatási szünetet rendelt el

2019. július 22. – 2019. augusztus 2. napjáig.

A feladatellátás biztosítása érdekében ügyelet fog működni, de a Hivatalban zajló felújítási munkálatokra is tekintettel az ügyeleti ügyfélfogadás korlátozott lesz.

A pénztári kifizetések (települési támogatások, segély) – 2019. augusztus 5. napján 9:00 órától 15:00 óráig történnek!

Szociális ügyekben kérem, hogy az igazgatási szünetet megelőzően gondoskodjanak a kérelmek esetleges kitöltéséről, lehetőség szerint benyújtásáról! A kérelem nyomtatványok letölthetőek a www.ruzsa.hu weboldalról, vagy kikérhetőek ügyfélfogadási időben a Hivatalban.

A települési ügysegéd felújítási munkálatok idején történő ügyfélfogadása a művelődési ház és könyvtár – könyvtár helyiségében (6786 Ruzsa, Tömörkény tér 1.) történik változatlan ügyfélfogadási rendben (szerdán és pénteken 8:00 – 11:30-ig)!

Kérem a fentiekben foglaltak figyelembevételét és szíves megértésüket!

Fődi Anita jegyző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.