FELHÍVÁS Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020. évi forduló

Print Friendly, PDF & Email

FELHÍVÁS

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
2020. évi forduló

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó (Bursa-2020B) / folytató (Bursa-2020A) fiatalok számára. A felhíváshoz az idei évben is csatlakozott Ruzsa Község Önkormányzata.

A tavalyi évhez hasonlóan a pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges annak, aki még nem rendelkezik regisztrációval.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2020. évi fordulójában a pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtási határideje: 2019. november 05.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kizárólag a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat hivatalához lehet benyújtani.

A pályázatra vonatkozóan részletes információk (pályázati kiírások, tájékoztatók, elektronikus információs rendszer – EPER-Bursa) megtalálhatóak a www.ruzsa.hu, vagy a www.emet.gov.hu honlapon!

“A” tipusú pályázati kiírás 2020 

“B” típusú pályázati kiírás 2020

Kötelező melléklet mindkét pályázati típushoz: JÖVEDELEMNYILATKOZAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.