KORMÁNYABLAK BUSZ RUZSÁN

Print Friendly, PDF & Email
FELHÍVÁS!
A Kormány a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.
Az elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III.11.) Korm. rendelet  4. §. a) pontja értelmében: a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek.
Tájékoztatom, hogy a kormányzati és vezetői intézkedések keretében a fentiekre tekintettel a kormányablak busz működését a mai naptól (2020.03.12.) Kormánymegbízott Asszony a veszélyhelyzet visszavonásáig felfüggesztette.

Dr. Szántó Mária hivatalvezető

Csongrád Megyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatala 
6782 Mórahalom, Szentháromság tér 1.

Tisztelt Lakosság!

2020. március 1. napjától a Csongrád Megyei Kormányhivatal Mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat (KAB Busz) által biztosítja a közigazgatási ügyek elintézését a kisebb lélekszámú településeken. A kormányablak buszban az eddig települési ügysegédek közreműködésével biztosított szolgáltatások teljes körűen elérhetőek lesznek, ezen felül pedig további – eddig valamely kormányablakban intézhető – ügyek is elintézhetőek lesznek helyben.

Kormányablak busz helyi ügyfélfogadása

Minden hónap harmadik szerdája 14:30 – 16:30

Helye: 6786 Ruzsa, Alkotmány tér 2. /Ruzsai Közös Önkormányzati Hivatal épülete előtti tér/

Fődi Anita jegyző