FELHÍVÁS – Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2022. évi forduló

FELHÍVÁS

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
2022. évi forduló

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó (Bursa-2022B) / folytató (Bursa-2022A) fiatalok számára. A felhíváshoz az idei évben is csatlakozott Ruzsa Község Önkormányzata.

A tavalyi évhez hasonlóan a pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges annak, aki még nem rendelkezik regisztrációval.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése értelmében a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2022. évi fordulójában a pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtási határideje: 2021. november 5.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kizárólag a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat hivatalához lehet benyújtani.

A pályázatra vonatkozóan részletes információk 2021. október 5-től (pályázati kiírások, tájékoztatók, elektronikus információs rendszer – EPER-Bursa) megtalálhatóak a www.ruzsa.hu, vagy a www.emet.gov.hu honlapon!

Palyazati_kiiras_A_2022

Palyazati_kiiras_B_2022

 Ruzsa, 2021. október 5.

 Ábrahámné Tanács Edina

                                                                                                   jegyző