Bursa Hungarica 2023

FELHÍVÁS

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
2023. évi forduló

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó (Bursa-2023B) / folytató (Bursa-2023A) fiatalok számára. A felhíváshoz az idei évben is csatlakozott Ruzsa Község Önkormányzata.

A tavalyi évhez hasonlóan a pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges annak, aki még nem rendelkezik regisztrációval.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése értelmében a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójában a pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtási határideje: 2022. november 3.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kizárólag a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat hivatalához lehet benyújtani.

Ruzsa, 2022. szeptember 30.

 Ábrahámné Tanács Edina

               jegyző

Pályázati_kiírás_A_2023

Pályázati_kiírás_B_2023