Igazgatási szünet Ruzsai Közös Önkormányzati Hivatalban

FELHÍVÁS

igazgatási szünet a Ruzsai Közös Hivatalban

Ezúton is tájékoztatjuk Ügyfeleinket és a Tisztelt Lakosságot, hogy Ruzsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete (egyetértésben Pusztamérges Községi Önkormányzat és Öttömös Községi Önkormányzat Képviselő-testületeivel) a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232.§ (3) bekezdésében foglalt hatáskörében eljárva a Ruzsai Közös Önkormányzati Hivatal vonatkozásában a szervezet vezetőjének javaslatára

igazgatási szünetet rendelt el

december 27. – 2024. január 5. napjáig.

A feladatellátás zavartalan biztosítása érdekében ügyelet fog működni, az ügyfélfogadás azonban korlátozott lesz (előzetes telefonos egyeztetéshez kötött), a Hivatal zárva tart.

Elérhetőségek:

Tel.: 62/285-011, +36-30 3366-531

Email: ruzsa@ruzsa.hu

Hivatali Kapu: RUZSAONK (KRID: 503020375)

A pénztári kifizetések (települési támogatások, bérfizetés) – 2024. január 4. napján (csütörtök) 8:00 órától 12:00 óráig történnek!

Szociális ügyekben kérem, hogy az igazgatási szünetet megelőzően gondoskodjanak a szükséges kérelmek esetleges kitöltéséről, lehetőség szerinti benyújtásáról! A kérelem nyomtatványok letölthetőek a www.ruzsa.hu weboldalról, vagy kikérhetőek ügyfélfogadási időben a Hivatalban.

Kérem a fentiekben foglaltak figyelembevételét és szíves megértésüket!

Masa-Fődi Anita

jegyző