Tájékoztató az időskorúak támogatásáról

Tájékoztató az időskorúak támogatásáról

Ruzsa Község Önkormányzata KépviselÅ‘-testülete az idÅ‘sek élethelyzetének javítása céljából idÅ‘sek napja alkalmából a tárgyévben – 2024. évben – 70. életévüket betöltött/betöltÅ‘, október 1. napján ruzsai állandó lakóhellyel rendelkezÅ‘k részére évi egyszeri eseti támogatást nyújt 10.000,-Ft összegben.

Az erre vonatkozó igénylőlap benyújtási időszaka:

2024. október 1. – 2024. október 31.

A támogatás igénybevételéhez szükséges Igénylőlapok kitölthetőek és igényelhetőek a polgármesteri hivatal 4. számú irodájában, a gondozási központban, valamint letölthetőek a http://ruzsa.hu/ugyleirasok-nyomtatvanyok/ honlapról! Az igénylőlapok kitöltése és a Hivatalhoz történő visszajuttatása szükséges a támogatás megállapításához, melynek módja: személyesen, illetve postai úton hivatalunkhoz (6786 Ruzsa Alkotmány tér 2.), vagy elektronikus úton megküldve a hivatal Hivatali Kapujára (azonosító: RUZSAONK, KRID: 503020375),

A támogatás felvételének módjáról (személyesen, átutalással saját bankszámlára, meghatalmazás útján) az igénylőlapon kell nyilatkozni! Személyes átvétel megjelölése esetén a támogatás az Igénylőlapon megjelölt napokon vehető fel!

Masa-FÅ‘di Anita

jegyző